Case - One Agency
Case - One Agency

Bli en del av marknadens mest dynamiska partnernätverk

Vår partnerverksamhet har varit en del av vårt erbjudande sedan One Agency grundades 2008. Vi har sedan starten attraherat ett omfattande nätverk av egenkonsulter och mindre IT-konsultbolag. Våra partners vänder sig återkommande till oss eftersom vi kan erbjuda de riktigt bra uppdragen hos en stor variation av intressanta och spännande kunder.

Vi har en omfattande kundbas som våra säljare jobbar fokuserat på att utveckla med nya och relevanta kunder. Som partner till oss kan du därför fokusera på uppdraget och lämna säljandet till oss – du har ju en hel säljorganisation på One Agency i ryggen.

Vi har en omfattande kundbas som vi kontinuerligt utvecklar med nya och relevanta kunder. Som partner till oss kan du alltså bygga ditt cv på ett kraftfullt sätt samtidigt som du lämnar säljandet till oss. Vill du veta mer om vad ett partnerskap skulle innebära för dig?

Kontakta oss direkt

Tydliga fördelar

Framgångsfaktorn för vårt samarbete med våra partners är att vi engagerar oss i att bygga starka relationer med ömsesidigt förtroende. Alla våra samarbeten, oberoende om det är mot kund eller partner, grundar sig i goda relationer och en långsiktig tillit. Det handlar lika mycket om att matcha personligheter och erfarenhet som om att rätt hitta formell kompetens. Därför investerar vi långsiktigt i våra relationer och samarbeten – så det blir långsiktigt bra.

Det här innebär att du som partner kan bygga ditt cv på ett konsekvent och kraftfullt sätt samtidigt som du blir allt bättre på just det du vill hålla på med. Vår partnerverksamhet gör det helt enkelt bättre för dig som konsult, bättre för kunderna = bättre för oss alla.

Många av våra partners har varit med oss länge och återkommande nyttjat
One Agency som säljkanal för att hitta sin nästa utmaning. Vi vet vad våra partners kan och vill och vad våra kunder värdesätter, vår passion är därför att hitta de matchningar som skapar uthålligt värde för både dig och de du ska jobba med. Just därför är det ett partnerskap.

Dessutom kan du som partner vara helt trygg i att antalet aktörer i våra samarbeten är minimala. Målbilden är: Kund – One Agency – utförande konsult. Fler led behövs inte.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med våra partners och vad det skulle kunna innebära för just dig? Ta kontakt direkt och kom förbi på en kaffe så berättar vi mer om hur det går till.